‘Ενα ακόμα φιλόξενο στέκι ανοίγει τις πόρτες του στο σκάκι!

Ο «π – χώρος κινημάτων αλληλεγγύης πολιτισμού», που στεγάζεται στη συμβολή των οδών Καμπούρογλου 44 και Σαμαρά, στα Κάτω Πατήσια, θα οργανώνει κάθε Δευτέρα στις 6 μ.μ. αγώνες μπλιτς με ελεύθερη συμμετοχή!

Επίσης, κάθε Σάββατο μεσημέρι, θα γίνονται σκακιστικά μαθήματα για παιδιά.

Οι εκδηλώσεις θα εμπλουτιστούν τους επόμενους μήνες με ράπιντ, μπλάιντ, σιμουλτανέ, αφιερώματα και ό,τι άλλο παρουσιάζει σκακιστικό ενδιαφέρον!

Στο εναρκτήριο τουρνουά μπλιτς τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν ο Στέφανος Χαιρόπουλος, ο Δημήτρης Σταματάκος και ο Μάρκος Βάπτισμας.

Ανάμεσα στις πολύ αξιόλογες δραστηριότητες, να αναφέρουμε τα δωρεάν ενισχυτικά μαθήματα για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου (Σάββατο πρωί), την προβολή κινηματογραφικής ταινίας (Παρασκευή βράδυ) και τα μαθήματα Τάι Τσι (Τρίτη βράδυ). Προγραμματίζονται επίσης μουσικές βραδιές, διαλέξεις, πάρτι και άλλα.

Η πρόσβαση στο στέκι είναι εύκολη: Οι δύο μεγάλοι κάθετοι δρόμοι είναι η Πατησίων (στάση λεωφορείων και τρόλεϊ ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) και η Αχαρνών (στάση ΗΣΑΠ, λεωφορείων και τρόλεϊ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ). Οι δύο μεγαλύτεροι παράλληλοι δρόμοι είναι η Ευγενίου Καραβία (προέκταση της Στρατηγού Καλλάρη) και η Ιακωβάτων (προέκταση της Νιρβάνα).

Περισσότερες πληροφορίες από τον Πάολο Κοντσέτι (τηλ. 6948522221, e-mail: concettipaolo@gmail.com).